Diensten

Schoonmaakonderhoud
Schoonmaakonderhoud

Een schoon kantoor werkt prettiger. Mensen die prettig werken presteren beter. Maar op een kantoor wordt niet alleen gewerkt.

Men brengt hier het grootste gedeelte van de dag door en men ontvangt hier ook klanten.

Een schoon kantoor is het visitekaartje van uw bedrijf en voor uw klanten de eerste indruk die zij van uw bedrijf krijgen. Wij van RONBO multidiensten zijn gespecialiseerd in het schoonhouden van kantoren, wooncomplexen en parkeergarages.
Veel bedrijven hebben buiten voor of aan hun pand reclameborden staan of hangen. Deze worden vaak vergeten schoon te houden maar dit zijn toch een van de eerste dingen die een klant ziet. Wij kunnen deze borden op regelmatige basis voor u schoon maken en houden.

Wij werken met een vast team van opgeleide mensen en korte lijnen naar de leidingevenden.

 

Lees meer »
Glasbewassing
Glasbewassing

Ook voor uw glasbewassing bent u bij RONBO Multidiensten aan het juiste adres. Of het nu gaat om enkele ramen van bijvoorbeeld een winkel of een woonhuis, of om een groot kantoorpand.

Lees meer »
Technisch onderhoud
Technisch onderhoud

Ook is RONBO Multidiensten voor technisch onderhoud in te schakelen. Denk hierbij onder andere aan periodieke controle aan de verlichting van uw pand, het verzorgen van de periodieke controle aan de brandblusinstallaties en noodverlichting.

Lees meer »
Isolatiewerken
Isolatiewerken

Tegenwoording worden er steeds strengere eisen gesteld aan het isoleren van uw woning. Wij kunnen de gehele isolatie van uw woning verzorgen. Denk hierbij aan het plaatsen van freon gevuld dubbel glas, voorzetwanden met isolatiemateriaal en het isoleren van uw kruipruimte of dak.

Laat ons eens samen met u doornemen wat de mogelijkheden voor u zijn.

Lees meer »
Woningoplevering
Woningoplevering

Voor enkele toonaangevende makelaars verzorgen wij de ontruimingen van woningen of bedrijfspanden.

Dit ingeval van overlijden, verhuizen of ontruiming.

Hierbij verzorgen wij niet alleen de ontruiming en het schoon opleveren van de woning, maar ook de afvoer van huisraad en alles wat er bij de ontruiming vrijkomt. In overleg kan worden besloten om nog bruikbaar huisraad naar de kringloop te brengen of ter vernietiging aan te bieden aan een verwerker.

Tevens kan onze eigen technische dienst de woning weer geheel verhuur of verkoop klaar opleveren.

Dat wil zeggen dat eventueel sanitair, keuken, tegelwerk of andere zaken vernieuwd worden. Ook voor het schilderwerk of sleutelservice bent u bij ons aan het juiste adres.

Door onze ruime ervaring en samenwerking zijn wij in staat om de oplevering van uw pand op zeer korte termijn te realiseren. Zodat de nieuwe huurders er snel weer in kunnen en uw pand niet te lang leeg staat.

Lees meer »
Renovatiewerken
Renovatiewerken

Ook voor uw complete renovatie bent u bij ons aan het juiste adres. Ons eigen team van vakgeschoolde medewerkers is in staat om iedere renovatie, groot of klein, in eigen beheer tegen een scherp tarief uit te voeren.
 

Kijkt u eens rond in onze fotogallerij op deze website waar u een aantal voorbeelden ziet van door ons uitgevoerde projecten.

Lees meer »
Verenigingen van eigenaren
Verenigingen van eigenaren

Zo is het prettig thuiskomen of visite ontvangen!

De gezamelijke opgang van uw wooncomplex is een verlengstuk van iedere woning dat zich daarin bevind. Regelmatig schoonmaakonderhoud (incl. de glasbewassing) van entree, trappenhuizen, liften, garages etc. is daarom van groot belang voor het wooncomfort van u en uw buren. 

Wij van RONBO multidiensten zijn ons daar uitermate van bewust en bieden schoonmaakdiensten op maat, oftewel naar uw wensen en onze kwaliteitsnorm.

Tevens beseffen wij ook dat veel bestuurders van een VVE het werk moeten doen naast een drukke baan. 

Daarom bieden wij een op maat totaal pakket aan dat de zorgen uit handen neemt.

Zo bieden wij buiten het schoonmaakwerk ook het technisch onderhoud aan. Denk aan de controle en vervanging van de verlichting, huismeesterdiensten en het uitvoeren of begeleiden van reparaties.

Kortom aan de hand van uw wensen kunnen wij u een pakket aanbieden.

Nodig ons eens uit uit voor een vrijblijvend gesprek en zie wat wij u kunnen bieden.

Lees meer »
Overige diensten
Overige diensten

Naast de eerder genoemde genoemde diensten kunt u RONBO Multidiensten ook voor andere werkzaamheden inzetten. Denkt u aan:

Hogedrukreiniging

Dakgootreiniging

Graffiti verwijdering

Wateroverlast (leegpompen van kelders)

Ontruimingen

Loodgieterswerk

Mocht hetgeen u wellicht door ons wilt laten uitvoeren (nog) niet op onze site zijn tegengekomen, dan is de kans groot dat wij het evengoed voor u kunnen uitvoeren.

Wij heten niets voor niets Multidiensten!

Vul dan het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Lees meer »