+31206672776 info@ronbo.nl

Dat de uitbraak en de verspreiding van het Coronavirus een groot effect heeft gehad op onze samenleving is uiteraard niemand ontgaan. Het voelde alsof de wereld voor even is stil komen te staan. De gevolgen worden goed zichtbaar nu de samenleving de draad weer oppakt. De 1,5 meter samenleving is ons “nieuwe normaal” geworden. Hoewel er een aantal zaken zijn veranderd en we ons op sommige manieren moeten aanpassen, zijn er ook zaken onveranderd gebleven: RONBO Multidiensten staat nog steeds voor je klaar!

De gevolgen van de uitbraak van COVID-19 op onze werkzaamheden

Uiteraard hebben ook wij gevolgen ondervonden van de uitbraak van COVID-19. Een deel van de veelzijdige service waar ons bedrijf in Amsterdam en omgeving bekend om staat, moesten we stilzetten. Dit had te maken met de mogelijkheden om veilig onze werkzaamheden te kunnen verrichten. We leveren graag vakwerk af, maar de veiligheid van onze mensen staat voorop.

Toen de uitbraak van het Coronavirus serieuze vormen begon aan te nemen, konden we niets anders doen dan een aantal werkzaamheden uit te stellen. Dit was vooral het geval bij opdrachten die we bij particulieren thuis moesten uitvoeren. In de meeste gevallen zijn dit plekken waar we de 1,5 meter afstand tot elkaar niet kunnen realiseren. We vonden dit uiteraard zelf ook een vervelende keuze maar hebben deze stap gezet om uw en onze veiligheid te garanderen. We hebben deze periode de prioriteit gegeven aan renovatie klussen in onbewoonde panden waarbij social distancing zonder probleem kon worden gewaarborgd.  

Onze dienstverlening in de 1,5 meter maatschappij

Nu de nieuwe 1,5 meter maatschappij “ingekleurd” wordt, kunnen we weer opdrachten bij particulieren thuis aannemen. RONBO Multidiensten staat nog steeds voor je klaar! Het is goed om hierbij te beseffen dat uiteraard niet alles weer is zoals het was. Helaas is het tegendeel waar en moeten we ons beseffen dat het gevaar van het Coronavirus niet achter de rug is en dat wij ons ook moeten houden aan de regels die gesteld zijn door de overheid.

De diensten van RONBO zullen worden aangeboden op de manier die past in deze social distance maatschappij. Dit wil zeggen dat we ons strikt houden aan de adviezen die door het RIVM (Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu) worden verstrekt. Uiteraard zullen wij alle noodzakelijke veiligheidsmaatregelen die van belang zijn voor uw en onze gezondheid in acht nemen. Onze medewerkers zullen per situatie inschatten hoe we dit het beste kunnen vormgeven. Zoals u van ons gewend bent denken we hierbij in mogelijkheden en de meest praktische oplossingen. Er zijn immers zaken die niet veranderd zijn als gevolg van de uitbraak van het Coronavirus. De werkwijze van RONBO Multidiensten is hier een goed voorbeeld van. RONBO Multidiensten staat nog steeds voor je klaar!