+31206672776 info@ronbo.nl

Technisch onderhoud

RONBO Multidiensten uit Amsterdam voor technisch onderhoud aan uw pand

Technisch onderhoud is een verzamelterm die betrekking heeft op alle werkzaamheden die van belang zijn voor de technische staat van een pand. Dit is uiteraard een veelzijdigheid aan klussen. Als verenigingen van eigenaren, makelaar, woningeigenaar of bedrijf is het zeer praktisch om het volledige technische onderhoud aan één bedrijf over te laten. Als je in Amsterdam of omgeving gevestigd bent, is RONBO Multidiensten hiervoor een uitstekend bedrijf. Ons team van vakkundige en ervaren medewerkers staat klaar om je volledig te ontzorgen op dit gebied.

 

Technisch beheer uit laten voeren

Werkzaamheden die tot het technische onderhoud behoren zijn onder te verdelen in het planmatig onderhoud en niet planmatig onderhoud. De eerstgenoemde werkzaamheden aan het pand en de technische installaties worden verricht aan de hand van een onderhoudsplan over meerdere jaren dat opgesteld is op basis van richtlijnen en ervaringen. Het niet planmatig onderhoud is een verzamelterm voor klussen die uitgevoerd moeten worden omdat er onverwachte situaties zijn ontstaan. Het is hierbij van belang dat er keuzes worden gemaakt die zorgen dat de ontstane situatie zo snel mogelijk op een duurzame manier worden opgelost.

Veel verenigingen van eigenaren, makelaars, woningeigenaren en bedrijven ervaren het als zeer praktisch om hiervoor samen te werken met één bedrijf om het technisch beheer uit te laten voeren. Ze hebben dan altijd de beschikking over één aanspreekpunt waarop ze terug te kunnen vallen. RONBO Multidiensten uit Amsterdam staat voor je klaar om het technisch beheer uit handen te nemen.

 

Werkzaamheden die vallen onder het technisch onderhoud van panden:

  • Het oplossen van (electra) storingen;
  • Onderhoudswerkzaamheden;
  • Repareren van schades;
  • Klein dagelijks onderhoud aan de gemeenschappelijke ruimtes;
  • Onderhoud en reparaties aan gemeenschappelijke installaties.

RONBO is een hecht team van vakkundige en ervaren vakmensen. Daarnaast hebben we een groot netwerk van gespecialiseerde freelancers met wie we regelmatig samenwerken. Op deze manier kunnen we onze klanten binnen een kort tijdsbestek van dienst zijn. Onze medewerkers beschikken over volledig ingerichte service-auto’s om direct werkzaamheden te kunnen uitvoeren.

Wil je eens vrijblijvend afstemmen wat we voor jou kunnen betekenen met betrekking tot het technisch onderhoud van het pand en de bijbehorende installaties? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over onze werkwijze, het maken van een afspraak of het aanvragen van een vrijblijvende offerte. RONBO Multidiensten neemt opdrachten aan in Amsterdam en omgeving.