+31206672776 info@ronbo.nl

Schoonmaakwerk

RONBO Multidiensten voor schoonmaakwerkzaamheden voor verenigingen van eigenaren

 

Veel verenigingen van eigenaren ervaren het als zéér praktisch als ze kunnen vertrouwen op één bedrijf voor al hun schoonmaakwerkzaamheden. Ze zijn er dan zeker van dat de werkzaamheden op een vakkundige manier worden verricht zonder dat ze hier zelf toezicht op moeten houden RONBO Multidiensten uit Amsterdam verzorgt voor veel VvE’s alle schoonmaakwerkzaamheden in de publieke ruimtes van de panden. In veel gevallen is dit een onderdeel van het totaalonderhoud pakket dat we voor veel verenigingen van eigenaren verzorgen. Ons team van ervaren en vakkundige medewerkers kan op de meest efficiënte wijze te werk gaan.

Een vakkundig en betrouwbaar bedrijf voor de uitvoer van schoonmaakwerkzaamheden. Dat is waar veel verenigingen van eigenaren behoefte aan hebben. Lang niet altijd heeft de VvE de mogelijkheden om publieke ruimtes (zoals trappenhuizen en galerijen) zelf schoon te houden. Er wordt door VvE’s dan ook veelvuldig gekozen om alle schoonmaakwerkzaamheden uit handen te geven aan een derde partij.

 

Dit is dan ook exact dé reden dat veel verenigingen van eigenaren uit Amsterdam en omgeving gebruik maken van het veelzijdige aanbod van RONBO Multidiensten. Wij zorgen voor een kwaliteit en vakmanschap waar VvE’s op kunnen rekenen. Hiermee ontzorgen we de verenigingen van eigenaren juist met raad en daad. We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen. Daarom hebben we met veel Amsterdamse VvE’s al een hele lange termijn relatie opgebouwd.

RONBO Multidiensten Amsterdam voor schoonmaakwerk voor verenigingen van eigenaren

Wil je eens vrijblijvend afstemmen wat we voor jouw vereniging van eigenaren kunnen betekenen op gebied van schoonmaakwerk? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over onze werkwijze, het maken van een afspraak of het aanvragen van een vrijblijvende offerte. RONBO Multidiensten neemt opdrachten aan in Amsterdam en omgeving.