+31206672776 info@ronbo.nl

Totaal onderhoud VvE’s

RONBO Multidiensten uit Amsterdam totaal onderhoud voor VvE’s

Veel verenigingen van eigenaren ervaren het als zéér praktisch als ze kunnen terugvallen op één vertrouwd adres voor onderhoud- en reparatiewerkzaamheden. Ze kunnen er dan vanuit gaan dat de werkzaamheden op een vakkundige manier worden verricht zonder dat ze hier zelf omkijken naar hebben. RONBO Multidiensten uit Amsterdam verzorgt voor veel vve’s het totaalonderhoud van gebouwen. Ons team van ervaren en vakkundige medewerkers zorgt ervoor dat verenigingen van eigenaren slechts één melding hoeven doen om eventuele werkzaamheden te laten verrichten.

 

Het gemak van totaalonderhoud voor verenigingen van eigenaren.

Ontzorgen, adviseren, onderhouden, meedenken, vooruitzien en uiteraard een snelle en vakkundige service als er gebreken zijn of reparaties moeten worden uitgevoerd. Dat is waar veel verenigingen van eigenaren behoefte aan hebben. In veel situaties heeft een vereniging van eigenaren zelf niet de mogelijkheden om snel tot actie over te gaan als er een schade is geconstateerd of er onderhoud moet worden uitgevoerd. Dit is echter wél belangrijk om de waarde van het vastgoed te borgen.

Lang niet altijd heeft de VvE de mogelijkheden om opdrachten in kaart te brengen, te formuleren en op te lossen of de werkzaamheden te controleren als ervoor gekozen wordt om dit uit handen te geven aan een derde partij. Daarnaast is het niet praktisch om werkzaamheden uit te besteden aan meerdere bedrijven als er een partij is die alle werkzaamheden zelf kan uitvoeren of de beschikking heeft over een netwerk van betrouwbare partijen en de coördinatie en aansturing van deze partijen op zich kan nemen.

Dit is dan ook exact dé reden dat veel verenigingen van eigenaren uit Amsterdam en omgeving gebruik maken van het aanbod van RONBO Multidiensten. Wij zorgen voor een kwaliteit en vakmanschap waar VvE’s op kunnen rekenen. Wij ontzorgen de verenigingen van eigenaren met raad en daad. We bewijzen al sinds 2004 jaar dat we zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen. Daarom hebben we met veel Amsterdamse VvE’s al een hele lange relatie opgebouwd.

 

Dit kan RONBO Multidiensten uit Amsterdam voor je betekenen met betrekking tot totaal onderhoud voor VvE’s:

 

  • Uitvoer van periodieke controles aan het pand
  • Reparaties van gemelde schades
  • Oplossen van elektra storingen
  • Loodgieterswerkzaamheden
  • Reparatie inbraakschade
  • Slotenservice
  • Andere werkzaamheden

Wil je eens vrijblijvend afstemmen wat we voor jouw vereniging van eigenaren kunnen betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over onze werkwijze, het maken van een afspraak of het aanvragen van een vrijblijvende offerte. RONBO Multidiensten neemt opdrachten aan in Amsterdam en omgeving.