+31206672776 info@ronbo.nl

Glasbewassing

Glasbewassing laten uitvoeren door RONBO Multidiensten uit Amsterdam

De meeste verenigingen van eigenaren vinden het erg handig als ze kunnen vertrouwen op één bedrijf voor schoonmaakwerkzaamheden zoals de glasbewassing van het pand. Dit geeft hen zekerheid dat de werkzaamheden op een vakkundige manier worden verricht, zonder dat ze hier zelf voortdurend controle op moeten uitoefenen. RONBO Multidiensten uit Amsterdam verzorgt voor veel VvE’s schoonmaakwerkzaamheden, waaronder het lappen van ramen. In veel gevallen is dit een onderdeel van het totaalonderhoud pakket dat we voor veel verenigingen van eigenaren verzorgen.

 

Glazenwassers voor VvE’s

Een VvE heeft lang niet altijd de mogelijkheden om zelf de ramen van de panden schoon te houden. Daarom vallen ze dan ook graag terug op een bedrijf dat deze werkzaamheden uit handen kan nemen. Dit is dan ook exact dé reden dat veel verenigingen van eigenaren uit Amsterdam en omgeving gebruik maken van het veelzijdige aanbod van RONBO Multidiensten. Wij zorgen voor een kwaliteit en vakmanschap waar VvE’s op kunnen rekenen. Daarom hebben we met veel Amsterdamse verenigingen van eigenaren al een hele lange termijn relatie opgebouwd.

We hebben alle mogelijkheden om het raamwerk van uw panden te onderhouden. Ons team van ervaren en vakkundige glazenwassers heeft de beschikking over alle (telescopische) materialen om dit werk op een perfecte manier uit te kunnen voeren zonder overlast tijdens deze werkzaamheden te veroorzaken. De transportmiddelen waar we gebruik van maken zijn voorzien van grote reservoirs van maar liefst 300 liter water waaraan speciaal schoonmaakmiddel is toegevoegd. Op deze manier kunnen we garant staan voor een keurig (streeploos) resultaat.

RONBO Multidiensten Amsterdam voor glasbewassing voor verenigingen van eigenaren

Wil je eens vrijblijvend afstemmen wat we voor jouw vereniging van eigenaren kunnen betekenen op gebied van glasbewassing? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over onze werkwijze, het maken van een afspraak of het aanvragen van een vrijblijvende offerte. RONBO Multidiensten neemt opdrachten aan in Amsterdam en omgeving.