+31206672776 info@ronbo.nl

Renovatie

Complete renovaties van woningen of bedrijfspanden uit laten voeren door RONBO Multidiensten Amsterdam

Een complete renovatie van een woning of bedrijfspand is vaak een project waarbij meerdere werkzaamheden komen kijken. Denk hierbij aan het metselwerk, het gevelonderhoud, de dakwerken, het loodgieterswerk, de timmerwerken, de elektrotechniek, de installatietechniek en alle andere afbouw klussen die hierbij komen kijken. De meeste verenigingen van eigenaren, makelaars, woningeigenaren en bedrijven vinden het zeer praktisch om deze werkzaamheden door één bedrijf te laten uitvoeren. Als je gevestigd bent in Amsterdam of omgeving kun je hiervoor RONBO Multidiensten benaderen. Ons team van ervaren en gespecialiseerde vakmensen staat voor je klaar.

 

Complete renovatie uit laten voeren van een woning of bedrijfspand in Amsterdam

De werkzaamheden die moeten worden verricht bij een complete renovatie van een woning of bedrijfspand laten zich lastig plannen. In veel gevallen gaat het om ingrijpende werkzaamheden en dan hebben we het niet over de onvoorziene omstandigheden die aan de oppervlakte kunnen komen. Dit is vooral lastig bij een afhankelijkheid van meerdere bedrijven. In veel gevallen zijn de planningen vaak lastig op elkaar aan te sluiten waardoor de werkzaamheden véél meer tijd in beslag nemen dan noodzakelijk.

Om dit praktische probleem op te lossen is het verstandig om de complete renovatie van een woning of bedrijfspand uit te laten voeren door één bedrijf die het gehele pakket van werkzaamheden op zich kan nemen. Het grote voordeel hiervan is dat je volledig ontzorgd wordt. Je hoeft niet te zoeken naar vakmensen die gespecialiseerd zijn op een specifiek gebied en hoeft de werkzaamheden niet zelf in te plannen. RONBO Multidiensten Amsterdam neemt je graag deze zorg uit handen.

RONBO Multidiensten uit Amsterdam kan het volledige pakket van renovatiewerkzaamheden van woningen en bedrijfspanden voor je uit handen nemen. Wij hebben vakkundige en ervaren vakmensen in ons team die het grootste deel van de werkzaamheden kunnen uitvoeren. Daarnaast werken we samen met een vaste groep van gespecialiseerde freelancers die de andere werkzaamheden kunnen verrichten. Hierdoor kunnen we het project op de meest efficiënte manier voor je oppakken. Uiteraard blijven wij de contactpersoon die je altijd kunt benaderen voor vragen of informatie over de voortgang van het project.

RONBO Multidiensten neemt opdrachten aan in Amsterdam en omgeving. Wil je eens vrijblijvend afstemmen wat we voor jou kunnen betekenen met betrekking tot het uitvoeren van complete renovaties van woningen of bedrijfspanden? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over onze werkwijze, het maken van een afspraak of het aanvragen van een vrijblijvende offerte.