+31206672776 info@ronbo.nl

Woningoplevering

Woning oplevering door RONBO Multidiensten Amsterdam 

 

Er zijn diverse situaties te benoemen waarbij woningbouwverenigingen of verhuurmaatschappijen van woningen een woning moeten laten leeghalen en opknappen. Omdat woning oplevering vaak een project is waarbij meerdere werkzaamheden komen kijken, vinden veel pandeigenaren het praktisch om dit door één bedrijf te laten uitvoeren. Als je gevestigd bent in Amsterdam of omgeving kun je hiervoor RONBO Multidiensten benaderen. Ons team van ervaren en gespecialiseerde vakmensen staat voor je klaar.

 

Woning laten opleveren volgens de gestelde normen

De werkzaamheden die moeten worden verricht bij het opleveren van woningen, zijn lastig te plannen. De wijze waarop een woning wordt aangetroffen is hier uiteraard de bepalende factor in. Dit heeft niet alleen betrekking op de spullen die in het pand worden aangetroffen, maar ook op de reparaties die moeten worden uitgevoerd om de woning op te leveren volgens de gestelde norm. 

Om praktische problemen bij dit soort klussen weg te nemen, is het verstandig om de complete oplevering van een woning of bedrijfspand uit te laten voeren door één bedrijf die het gehele pakket van werkzaamheden op zich kan nemen. Een woningbouwvereniging of verhuurmaatschappij van een woning of bedrijfspand, hoeft dan alleen maar tijd te investeren voor norm afstemming en een deadline vast te stellen. Deze norm afstemming is zelfs niet meer nodig als er gebruik wordt gemaakt van één vast bedrijf om woningen te laten opleveren volgens de gestelde normen. Dit is dan ook de reden dat RONBO Multidiensten uit Amsterdam veelvuldig samenwerkt met een groot aantal woningbouwverenigingen en verhuurmaatschappijen uit deze plaats.

 

RONBO Multidiensten Amsterdam voor woning oplevering

 

RONBO Multidiensten uit Amsterdam kan het volledige pakket van werkzaamheden die uitgevoerd moet worden bij het opleveren van een woning voor je uit handen nemen. Hierbij kun je denken aan het verwijderen en afvoeren van het interieur, het uitvoeren van reparaties, het herstellen van schades, het verrichten van onderhoudswerkzaamheden en de uiteindelijke schoonmaak. Hiervoor hebben we een hecht team van vakkundige en ervaren vakmensen beschikbaar. 

RONBO Multidiensten neemt opdrachten aan in Amsterdam en omgeving. Wil je eens vrijblijvend afstemmen wat we voor jou kunnen betekenen met betrekking tot het opleveren van een woning? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over onze werkwijze, het maken van een afspraak of het aanvragen van een vrijblijvende offerte.