+31206672776 info@ronbo.nl

Over RONBO Multidiensten

RONBO is het totaal vastgoedonderhoudsbedrijf van Ron Boerhoop. We verzorgen sinds 2004 een breed pakket aan diensten voor verenigingen van eigenaren, makelaars, woningeigenaren en bedrijven uit Amsterdam en directe omgeving. Onze doelstelling is om dit soort organisaties te ontzorgen.

Wij verzorgen totaal vastgoedonderhoud in het breedste zin van het woord. Klanten kunnen bij ons terecht voor het oplossen van storingen en reparaties, onderhoudsklussen, mutatie-onderhoud, schoonmaakwerkzaamheden tot grotere projecten als complete renovaties en saneringen. We begrijpen dat vastgoedonderhoud voor onze klanten niet tot het vaste takenpakket behoort en vaak gezien wordt als bijkomstigheid. Daarom nemen we deze partijen graag deze zorg uit handen. We werken dan ook vaak met langlopende overeenkomsten met deze partijen waarbij we aan een half woord genoeg hebben om te begrijpen wat we van elkaar wensen.

Dit laatste heeft niet alleen betrekking op de communicatie met de externe partijen maar ook binnen ons team. RONBO is een hecht team waarin de medewerkers op een perfecte manier met elkaar samenwerken en voor elkaar klaarstaan wanneer dit nodig is. Dit is duidelijk te merken aan de sfeer en het karakter van dit Amsterdamse bedrijf. RONBO is een flexibel bedrijf dat snel kan schakelen wanneer dat nodig is. We doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen.

Dit is duidelijk te merken aan de werkzaamheden die we afleveren. We denken mee met de klant wat de beste oplossing is. Wij zijn van mening dat je door eerlijk te zijn en voor elkaar klaar te staan een goede band met elkaar kunt opbouwen, zowel binnen het bedrijf als naar buiten toe. Dat is de kracht van RONBO!